Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Anthony Ajeki (1981) en ik ben hulpverlener en persoonlijk begeleider in de zorg. Op een laagdrempelige, eerlijke en duidelijke manier werk ik aan de doelen van de cliënt, samen met de cliënt. Mijn kracht is werken met jongeren en jongvolwassenen, maar mijn ervaring is breder dan dat. Naast mijn werk als zorgprofessional ben ik een trotse vader en oprichter van een zorggerichte Jiu Jitsu dojo.
In de zorg heb ik al een aantal jaren ervaring opgedaan als hulpverlener en persoonlijk begeleider binnen gesloten, besloten, open en psychiatrische instellingen. Hier werkte ik met name met jongeren met meervoudige problematiek, zoals ADHD, ODD en stoornissen in het autistisch spectrum. Ik word enthousiast van mijn vak en zet me graag in voor mensen die aan hun zelfstandigheid, zelfredzaamheid en aan hun persoonlijke groei willen werken.
Als ouder weet ik als geen ander dat zorg voor jouw kind een uitdaging kan zijn. Kinderen kijken op een andere manier naar de wereld, met een eigen perspectief dat respect verdient. Het bieden van goede zorg begint daarom bij het hebben van een ruimdenkende geest. Tijdens de hulpverlening gaan wij samen op zoek naar de kracht en behoefte van het kind en het gezin. Het kind en zijn of haar omgeving is altijd mijn uitgangspunt. Dit is immers de houvast voor de zelfredzaamheid en persoonlijke groei van het kind.
Zelf heb ik houvast aan mijn sport: Braziliaanse Jiu Jitsu. Deze sport beoefen ik in mijn eigen dojo Jiu Jitsu Care. In deze dojo leren mensen de sport van Braziliaanse Jiu Jitsu en Judo. Door middel van deze krijgskunsten zetten wij ons bij de dojo in voor mensen met een verstandelijke beperking of gedragsproblemen. Wij begeleiden ook mensen die sociaal emotioneel moeite hebben om hun draai te vinden in de samenleving. Op de website www.jiujitsucare.nl kun je meer informatie vinden.